Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ανάλυση Κινδύνων του ΙντερνεΤ, Το νέο Βιβλίο,


Από τον Αστυνομικό του Διαδικτιού Μανώλη Σφακιανάκη,

«Ο Κώδικας του Διαδικτύου» και «Τα Κλειδιά του Διαδικτύου»,


Αγαπητοί αναγνώστες, σας καλωσορίζουμε στον όμορφο κόσμο του διαδικτύου. Το βιβλίο μας, "ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ" απευθύνεται κατά πρώτο λόγο στον απλό χρήστη του διαδικτύου ο οποίος δεν κατέχει την απαραίτητη γνώση για την καθημερινή χρήση του και επιθυμεί να επεκτείνει τις γνώσεις του σε αυτό, κατανοώντας τις βασικές έννοιες και τον τρόπο που λειτουργούν τα αντικείμενα του διαδικτύου με τα οποία έρχεται σε επαφή κατά την πλοήγησή του. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το διαδίκτυο, είτε επιστημονικά είτε εκπαιδευτικά καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους στη δικαστική διαδικασία, περιλαμβάνοντας τους δικαστές, τους εισαγγελείς, τους δικηγόρους αλλά και τους αστυνομικούς ανακριτικούς υπαλλήλους κατά τη διενέργεια έρευνας και προανακριτικής διαδικασίας. 
Στον βασικό κορμό του βιβλίου καταγράφονται οι διαδικτυακές ορολογίες, με αλφαβητική ταξινόμηση, με σκοπό ο αναγνώστης να μπορεί να τις αναζητήσει γρήγορα και εύκολα. Το γνωστικό αντικείμενο του βιβλίου επεκτείνεται και στις μικρότερες ηλικίες περιλαμβάνοντας συντομογραφίες (internet slang) οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά την επικοινωνία στο διαδίκτυο, έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορέσει να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα της σύγχρονης επικοινωνίας μέσω του διαδικτύου. Το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου περιλαμβάνει 6 πολύ χρήσιμες ενότητες, ως συμπλήρωση της ορολογίας, οι οποίες περιγράφουν με απλά βήματα τις βασικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο. 


Προμηθευτείτε το βιβλίο Πατώντας το λινκ στην συνέχεια,




Στο «Κήπος Cafe», στα Χανιά

Ο Μανώλης Σφακιανάκης παρουσιάζει δύο νέα βιβλία του για το Ίντερνετ,

Η εμπειρία πολλών χρόνων αποτυπώνεται στις σελίδες των τίτλων:

 «Ο Κώδικας του Διαδικτύου» και «Τα Κλειδιά του Διαδικτύου»

Τα δύο νέα βιβλία του Μανώλη Σφακιανάκη, με τίτλο «Ο Κώδικας του Διαδικτύου» και «Τα Κλειδιά του Διαδικτύου», το οποίο συνέγραψε με τον Ιωάννη Μακρυπούλια, παρουσιάζονται σήμερα στις 21:00 στον Πολυχώρο Αναψυχής και Πολιτισμού «Κήπος Cafe», στα Χανιά.

Οι συγγραφείς θα αναλύσουν τους κινδύνους που προκύπτουν από την αλόγιστη χρήση του ίντερνετ, αποτυπώνοντας την εμπειρία που αποκόμισαν από την επί σειρα έτών ενασχόλησή τους με το αντικείμενο, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες μέσω της υπηρεσίας τους στη σχετική διεύθυνση της αστυνομίας.

Την παρουσίαση υποστηρίζουν ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, οι εκδόσεις All About Internet και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων. Τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου, ενώ θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Ιωάννης Δασκαλάκης και η δημοσιογράφος Μαρία Μυστακίδου.


Αναδημσίευση Από την Εφημερίδα Πρώτο Θέμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου